Sant Jordi d’estiu. Un any més a Cort

Sant Jordi d’estiu. Un any més a Cort

El compromís amb els nostres lectors, però també amb una tradició iniciada per Francesc de B. Moll fa més de setanta anys, ens ha portat un any més a posar la nostra paradeta a la Plaça de Cort (Palma) per celebrar el Sant Jordi d’estiu, en data tan singular a causa de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia. Situats als bancs del sinofós, al punt exacte on Llibres Mallorca i Editorial Moll plantaren sempre la seva, la celebració va servir no només per presentar les novetats de la Nova Editorial Moll, sinó per posar a l’abast del lector el fons històric de 1.500 referències que no es pot trobar enlloc més.

Els llibres més venuts d’aquest Sant Jordi d’estiu han estat els llibres infantils d’Ansa per ansa amb la col·lecció de llibres de lectura progressiva, les Rondaies mallorquines, l’obra de l’orientalista Mascaró Fornés i, com a novetat més sol·licitada, “Corbs afamegats” de Gabriel Tomàs. A més, la paradeta de l’Editorial Moll / Institució Francesc de B. Moll incorporà algunes sorpreses que van ser molt ben rebudes pels nostres lectors, com la compra de llibres a cegues, ja embolicats, sota el lema “Deixa que el llibre t’esculli a tu” o llibres d’obsequi amb cada compra per agrair el suport a l’Editorial.

La celebració del Sant Jordi d’estiu ens va permetre marcar una efemèride innovadora amb l’estrena de la nova web, amb renovació integral del disseny, que coexistirà temporalment amb l’antiga web. Progressivament s’hi aniran afegint més sorpreses que, ben segur, seran del teu gust. Acompanya’ns en aquesta nova aventura!

Sant Jordi Cort 2020 - 2

Presentació de “Corbs Afamegats” a Andratx (3 de juliol de 2020).

24 de juliol de 2020

Els manifests d'Alcover, en un sol volum

24 de juliol de 2020