Enviaments

Recollida gratuïta a les nostres oficines

Pots recollir sense cap cost d’enviament els teus llibres a les oficines de l’Editorial Moll al c/Julià Àlvarez 11 baixos 07004 (Palma, Illes Balears)

Quin és el cost d'entrega a domicili?

La tarifa aplicable es calcula automàticament en el procés de compra segons aquesta la modalitat de tramesa i d’acord amb el lloc d’entrega i el pes.

Devolucions

Puc retornar un llibre que ja he comprat?

Tens fins a tres dies per a retornar un llibre que ja hagis comprat a partir de la recepció de la comanda, essent per compte propi les despeses de tramesa. Els productes s’hauran de retornar amb el seu embalatge i estat original.

Què passa si el meu llibre ha arribat defectuós?

Pots retornar els llibres que t’hagin arribat defectuosos o en mal estat i et farem el canvi per un que estigui bé.

Originals

Tens un original i t'interessa saber si es podria publicar amb la Nova Editorial Moll

Si tens un obra original i creus que pot ser del nostre interès, envian’s un correu amb la teva proposta en format Word o PDF seguint aquest enllaç: https://novaeditorialmoll.cat/enviament-originals/

Els originals rebuts seran llegits i valorats pel nostre equip. D’acord amb la legislació vigent, l’Editorial Moll es compromet a eliminar completament dels seus arxius i bases de dades tots els originals que no siguin publicats i mantenir la confidencialitat de la correspondència mantinguda.

Catàleg

M'agradaria consultar tot el catàleg de l'Editorial Moll

Per a consultar el catàleg sencer de l’Editorial Moll i la llista de preus en format imprès, utilitza aquest enllaç: www.novaeditorialmoll.cat/tot-el-cataleg.

Què passa si un llibre està descatalogat?

Si un llibre està descatalogat i t’interessa, envia’ns un correu! A pàgina de Contacta hi trobaràs un formulari