Nova Editorial Moll SL, continuadora de la tasca de la històrica Editorial Moll fundada el 1934, disposa del major catàleg de títols (1.400) i autors en català publicats a Mallorca (483), ara al teu abast en un sol clic.

Nova Editorial Moll, es va presentar públicament a finals de 2019.

Manté el catàleg de la històrica Editorial Moll, amb centenars de clàssics com l'edició popular de l'Aplec de Rondaies Mallorquines d'En Jordi des Racó  i la seva edició comentada (de Grimalt-Guiscafrè), els llibres de Joan Mascaró Fornés o Les Plantes de les Balears, d'Anthony Bonner, per posar un parell d'exemples. I les col·leccions de referència a les lletres catalanes com Les Illes d’Or, Els Treballs i els Dies, Raixa, Balenguera o els Manuals d'Introducció a la Naturalesa, entre d'altres. Les novetats continuen la numeració de les col·leccions de sempre.

El mateix Francesc de B. Moll s'hi referia com a l'editorial dels tres tresors: el Diccionari català-valencià-balear d'Alcover-Moll (la llengua), el Cançoner Popular de Mallorca de Rafel Ginard (la creativitat de la cultura popular) i les Rondaies Mallorquines d'Antoni M. Alcover (la tradició oral).

Aplega tot un conjunt de signatures clau per a les nostres lletres com Ramon Llull, Anselm Turmeda, Miquel dels Sants Oliver, Pere d’Alcàntara Penya, Maria Antònia Salvà, Miquel Costa i Llobera, Salvador Galmès, Llorenç Riber, Llorenç Villalonga, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Joaquim Verdaguer, Jaume Vidal, Llorenç Moyà, Pere Capellà, Gregori Mir, Antoni Bonner, Joan Mascaró, Joan Fuster, Maria Aurèlia Capmany, Miquel Dolç, Blai Bonet, Miquel Àngel Riera, Josep Melià, Manuel de Pedrolo, Enric Massó, Antoni Vidal Ferrando, Damià Huguet, Maria-Antònia Oliver, Pau Faner, Gabriel Janer Manila, Antònia Vicens, Miquel Ferrà Martorell, Jean Serra, Zoraida Burgos, Damià Pons, Josep M. Quintana, Cèlia Sànchez-Mústich, Manel Marí, Sebastià Bennasar, Sebastià Alzamora, Pere Perelló i Nomdedéu, Lucia Pietrelli, Pere Joan Martorell, Melcior Comes, Jaume C. Pons Alorda…

Continua la publicació de les sèries de llarga durada, com són les Obres Completes de Gabriel Alomar, Francesc de B. Moll i Antoni M. Alcover. Es tracta d'un esforç editorial de gran envergadura, basta pensar en el fet que s'hauran necessitat més de dues dècades per completar aquest projecte.

Fa també una aposta clara pels públics més joves. Un exemple seria la reedició dels llibres de lectoescriptura progressiva Ansa per ansa i la publicació de la col·lecció de vint llibres de lectura progressiva Llibres per a llegir tots sols amb il·lustracions d'Aina Boner i la web amb més de 1.500 exercicis de suport.

I cerca sempre els millors talents, amb un ritme de publicació de dues novetats per mes.

Subscriu-te per rebre les darreres notícies directament al teu correu