Rondalles mallorquines per combatre el confinament

Rondalles mallorquines per combatre el confinament

La Nova Editorial Moll i la Institució Francesc de B. Moll recuperen i posen a l’abast del públic una selecció de les Rondaies Mallorquines que es varen enregistrar en el seu dia a Ràdio Popular de Mallorca. Va ser una iniciativa de Francesc de B. Moll, qui hi va posar la veu i el guiatge.

Així, cada dia i des de la plataforma YouTube es podran escoltar alguns dels grans clàssics dels contes populars nascuts de la tradició oral que van ser recollits per mossèn Antoni Maria Alcover amb el pseudònim de Jordi des Recó:  N’EspardenyetaEn Joanet de sa Gerra, Ous de someraN’Espirafocs,  Sa cova de Salamanca, entre d’altres. 

A més, l’editorial ha habilitat recursos en línia gratuïts destinats als infants, disponibles a la web del material de lectura i escriptura progressiva  Ansa per ansa. S’hi poden trobar més de 1.500 exercicis, cançons, jocs i entreteniments que ajuden els infants a practicar la lectura i l’escriptura per fer a casa de manera didàctica i divertida.

Finalment, es compartiran de manera gratuïta i en format PDF alguns títols del fons històric de l’Editorial Moll. Quant als enviaments, al llarg d’aquests dies es continuaran fent entregues al domicili de les comandes, “tot extremant les precaucions i les mesures higièniques”, precisen en un comunicat.

L'Editorial Moll es reinventa i aposta pels nous talents

19 de març de 2020

Novetat del mes: Abril

19 de març de 2020