L’obra biogràfica d’Alcover, en dos volums.

L’obra biogràfica d’Alcover, en dos volums.

Per primera vegada, l’obra biogràfica de mossèn Antoni M. Alcover arriba a llibreries i biblioteques en dos volums (el VI i VII) que formen part de la col·lecció d’Obres Completes.


La seva edició no només permet recuperar el conjunt de la producció escrita de l’anomenat “Apòstol de la Llengua”, sinó que permet fomentar l’interés en la seva obra gràcies a la tasca titànica que encapçala la professora Maria Pilar Perea (Universitat de Barcelona).


Les Obres Completes d’Antoni M. Alcover representen un projecte cultural d’enorme envergadura, tant pel contingut, com per l’extensió (que ultrapassarà previsiblement els vint volums) com per la durada, atès el fet que a una velocitat d’un volum per any encara resten una vintena d’anys per culminar-la.

Aquestes Obres Completes són una edició de país que les Balears han d’assolir en just reconeixement a l’obra d’una de les seves més rellevants personalitats de tot el segle XX.


És, per tant, una gran notícia, al considerar que permetrà donar conèixer al lector mitjà i al públic interessat en aquests temes les diverses facetes que va desenvolupar Alcover i, més enllà, posar a l’abast dels investigadors una edició completa i rigorosa de l’obra alcoveriana.

Aquest llibre ha estat publicat amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics

logo-IEB

"La màgia dels secrets"

3 de febrer de 2022

Alomar i les revistes satíriques populars

3 de febrer de 2022