Cuina mallorquina

10,00 IVA incl.


Com indica l’autor a la introducció, aquest llibre és una ‘col·lecció de receptes de coc, de cuinera, de pastisser, de reboster, de licorista, de cafeter, de curandero i de doctor de Solei; que per la conveniència d’aquelles persones que vulguen cuinar bé i barato i viure per menjar, publica un aficionat a menjar per viure’. PERE D’ALCÀNTARA PENYA (1823-1906) era una persona extraordinàriament polifacètica, que exercí com a poeta, autor teatral, narrador, escultor, dibuixant, músic, historiador, astrònom, advocat, delineant,… Tampoc no deixà de banda l’art de la cuina, de la qual ens ofereix un receptari molt complet que aporta valuosa documentació sobre la cuina mallorquina del segle passat i treu de l’oblit determinats menjars ben illencs. Per altra banda, i malgrat dubtes ortogràfics típics del segle XIX, constitueix un document lingüístic d’una gran riquesa de lèxic.

Detalls del llibre

Pes 0,155 kg
Dimensions 18 × 11 cm
Autors

Pere d'Alcàntara Penya

Col·lecció

Raixa

ISBN

978-84-273-2150-2

Pàgines

200

Edició

Primera edició

Data de publicació

1994

Format

11 x 15

Núm. Col

150

Autor

Alcàntara Penya, Pere d'